Materiaalit

Infotilaisuuksien materiaalit (Suonenjoki, Iisalmi, Varkaus, Kuopio):

Wild Food Savo -hankkeen esittely, Heli Tossavainen

Raaka-ainetarpeet ja kerättävät kasvit, Toini Kumpulainen

Luonnontuotealan näkymät ja verkostot Suomessa, Birgitta Partanen (Suonenjoki ja Varkaus)

Metsät, metsätalous ja luonnontuoteala, Marko Ämmälä (Iisalmi ja Varkaus)

Metsät, metsätalous ja luonnontuoteala, Arto Yletyinen (Kuopio)

Verso Grown esittely, Katja Rieppo (Iisalmi)

Wild Food Kuusamon syntytarina, Elisa Kangasaho (Kuopio)

Muita tärkeitä linkkejä:

Arktiset Aromit ry, https://www.arktisetaromit.fi/

Suomen luontoyrittäjyysverkosto, http://www.aitoluonto.fi/

Ruokavirastosta tietoa elintarvikekäyttöön sallituista kasveista (sivun oikeassa reunassa linkki Luonnonvaraisten kasvien elintarvikekäyttö):

https://www.ruokavirasto.fi/yritykset/elintarvikeala/valmistus/yhteiset-koostumusvaatimukset/uuselintarvikkeet/suomalaisten-luonnonvaraisten-kasvien-elintarvikekaytto/

Artikkeli uuselintarvikelakiin liittyen:

https://blogs.helsinki.fi/hnfb124-2017/2018/12/03/villikasvien-elintarvikekaytto-ja-niiden-prosessointi/

Keruuteknologiaan liittyvän ideakilpailun tulokset:

https://www.jamk.fi/fi/Uutiset/luonnontuotealasta-elinvoimaa/

MMM:n tiedote luomukeruualueista:

https://mmm.fi/artikkeli/-/asset_publisher/luomukeruualueet-karttapalveluun-ja-tuotteet-luomuna-maailmalle

Lisätietoa luomukeruualueiden sertifioinnista:

https://www.ruokavirasto.fi/yritykset/elintarvikeala/luomutuotteet/luomukeruutuotteet-luomukeruualueilta/

 

logot alapalkkiin