Suppilovahverot nousevat kohta vauhdilla!

Luonnontuotteet liikkeelle!

Wild Food Savo –hankkeen infotilaisuus Kuopiossa.

Tule inspiroitumaan ja verkostoitumaan!

Aika:        To 3.10.2019 klo 17-20
Paikka:    Lapland Hotels Kuopio, Puijonkatu 32

Ohjelma:

17.00

  • Wild Food Savo –hankkeen esittely, Heli Tossavainen, Savonia-ammattikorkeakoulu
  • Ostetuimmat luonnonyrtit, Toini Kumpulainen, Ylä-Savon ammattiopisto
  • Metsänomistajan mahdollisuudet, Marko Ämmälä, Metsäkeskus

18.00 Kahvitauko ja verkostoitumista

18.30

  • Wild Food Kuusamon syntytarina, Elisa Kangasaho
  • Kokemuksia luonnon raaka-aineiden poiminnasta, hankinnasta ja käytöstä eri näkökulmista.
    ▪ Poimijan puheenvuoro: Raili Törmälehto
    ▪ Jalostajan puheenvuoro: Katrikka
    ▪ Ravintolan ja kahvilan puheenvuorot: Lapland Hotels ja Kahvila Houkutus
  • Keskustelua alueellisen kerääjäverkoston perustamisesta ja keruupisteiden organisoinnista

20.00 Tilaisuus päättyy

Tilaisuus on suunnattu luonnontuotteiden kerääjille, jatkojalostajille ja markkinoijille.

Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Ilmoittautumiset ja ruoka-ainerajoitteet 26.9 mennessä: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 044 785 5531

Tilaisuuden järjestää Wild Food Savo –hanke, jonka rahoittajina ovat Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014-2020, Savonia-ammattikorkeakoulu sekä Ylä-Savon koulutuskuntayhtymä.

logot alapalkkiin