VILLIYRTTI TIETOISKU verkkokoulutus
- Miten luonnonyrttejä voi käyttää talvella?
Kohderyhmänä: leipomot, konditoriat, ravintolat, pitopalvelut
Tiistaina 20.10 klo 14-16
Koulutus on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen.
Koulutukseen voi osallistua Microsoft Teamsin kautta joko tietokoneella tai puhelimella (ei vaadi sovelluksen asentamista).
Tietoisku tarjoaa ammattilaisille tietoa leivontaan ja ruoanlaittoon sopivista villiyrteistä ja luonnonkukista. Kesä on parasta keruuaikaa, mutta myös talvella voi hyödyntää kasveja, ja siten saada uusia aromeja erilaisiin ruokiin ja leivonnaisiin.
Koulutuksen sisältö:
- Mitä suomalaisia luonnonyrttejä ja muita erikoisluonnontuotteita on talvella käytettävissä?
- Miten tunnistat kasvin? Tutustutaan kuvien avulla.
- Mitä kasvien osia kannattaa käyttää ja miten?
- Miten villiyrttejä voi säilöä talvea varten?
- Mistä raaka-ainetta voi hankkia talven aikana?
Koulutus on Wild Food Savo -hankkeen järjestämä.
Kouluttajina ovat hankkeen Luonnontuoteasiantuntijat Toini Kumpulainen ja Katja Rieppo.
Ilmoittaudu su 18.10 mennessä täällä
Ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin ja ohjeet sähköpostiin edellisenä päivänä.
Lisätietoja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 044 785 5531