Koivunlehtien keruu

LUONNONTUOTTEITA JA LUOMUA METSISTÄ

Tilaisuus metsänomistajille ja luonnontuotteiden keruusta ja vastaanotosta kiinnostuneille

Olisitko halukas saamaan lisätuloja luonnontuotteiden keruusta? Mitä luonnontuotteita metsistä löytyy? Miten metsät sertifioidaan luomukeruualueeksi? Luonnontuotteiden kysyntä kasvaa koko ajan Suomessa ja maailmalla. Tällä hetkellä ei luonnontuotteita eikä luomua saada riittävästi metsistä.

 Aika: ke 24.3.2021 klo 13-15.30

Tilaisuus on verkkotilaisuus ja siihen voi osallistua kotoa käsin tietokoneella tai mobiilipuhelimella Micorosoft Teamsin kautta (ei vaadi ohjelman asennusta)

Ohjelma:

  • Wild Food Savo –hanke esittely ja tervetulotoivotus: Heli Tossavainen
  • Katsaus - Metsien luonnontuotteet: Wild Food Savo, Toini Kumpulainen ja Katja Rieppo
  • Luomulaatuista raaka-ainetta metsäluonnosta: Metsäkeskus, Anne Annala
  • Luomun merkitys matkailuyritykselle: Härkäniementuvat, Matleena Pulkkinen
  • Ostavan yrityksen puheenvuoro: Nordic Herbs, Petri Koivisto 
  • Luomukeruu - mitä sertifiointi vaatii ja mitä se mahdollistaa: KoKo Palvelut, Jaana Elo
  • Keskustelua. 
    Mukana tilaisuudessa vastaamassa kysymyksiin myös Pohjois-Savon ELY-keskuksesta asiantuntija Minna Mustonen

Tilaisuus on Wild Food Savo -hankkeen järjestämä. 
Ilmoittaudu mukaan viimeistään ma 22.3 tämän linkin kautta

Lisätietoja: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. p. 044 785 5531

 

 

logot alapalkkiin