KehvonRiihi luomukeruuale

SIILINJÄRVELLÄ TARJOLLA LUOMUSERTIFIOITU KERUUALUE

Onko tarvetta saada luomuna luonnontuotteita metsästä? Siilinjärven Kehvolla on iso metsäalue, joka on sertifioitu luomukeruualueeksi. Metsään voi järjestää esimerkiksi kuusenkerkän, koivunlehtien, mahlan, pihkan ja pihlajansilmujen keruuta. Metsänomistaja vuokraa aluetta keruuseen korvausta vastaan.

Metsässä on kuusenkerkän keruuseen sopivia alueita kuten matalaa kuusikkoa. Pari isompaa koivualuetta sopii koivunmahlan valuttamiseen, ja pienemmistä koivikoista pystyy hyvin keräämään lehtiä. Myös mäntyä ja pihlajaa löytyy pienessä määrin metsistä. Metsiä tarjotaan vuokralle ensisijaisesti raaka-ainetta tarvitseville yrityksille tai ostoasemille, jotka voivat organisoida alueella oman luonnontuotteiden keruun.

Taustalla toimii yritys, joka myös vuokraa alueella olevaa Kehvon Riiheä yrityksille erilaisiin tilaisuuksiin kuten kokouksiin ja ohjelmapalveluihin. Kehvon Riihen sydämenä on rakennus, jonka vanhojen hirsien ympärille on perinteitä kunnioittaen rakennettu nykyaikainen talo. Riihi toimii parhaimmillaan 5 - 15 hengen kokous- tai virkistäytymistilana. 
Kehvon Riihen maasto mahdollistaa monipuolisen luontoretkeilyn ja luonnontuotteiden keruun vuodenajasta riippuen. Erikoisuutena on mm luomujoulukuusen hakureissu.

Tiedustelut Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

logot alapalkkiin