Koivunlehtiä kerätään nuorista koivuista.

Verkostot

Wild Food Savo –hankkeen aikana luodaan Pohjois-Savoon luonnontuotteiden kerääjien verkostoja sekä perustetaan seutukunnallisia vastaanottopisteitä. Toistaiseksi verkostoituminen on aloitettu eri seutukunnilla hankkeen infotilaisuuksien yhteydessä. Tavoitteena on, että hankkeen päätyttyä jokaisella seutukunnalla toimisi oma luonnontuotteiden kerääjien verkosto ja vähintään yksi luonnontuotteiden vastaanottopiste.

Luonnontuotteiden vastaanottopisteeksi soveltuu toimitila, jossa on riittävästi kylmäsäilytystilaa luonnontuotteiden lyhytaikaiseen varastointiin. Vastaanottopistettä tarvitaan luonnontuotteiden keruusesongin ajan toukokuusta lokakuulle. Ihanteellista olisi, jos vastaanottopisteessä olisi mahdollista myös kuivata tai pakastaa luonnontuotteita.

Mikäli olet kiinnostunut liittymään oman seutukuntasi kerääjäverkostoon tai sinulla on sopiva tila luonnontuotteiden vastaanottopisteeksi, ota yhteyttä Katja Rieppoon, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., p. 044 785 5531.

 

logot alapalkkiin